Barum Bravuris 5 HM

Löydä ajamisen ilo!

Barum Bravuris 5HM on laadukas ja suorituskykyinen kesärengas, joka tarjoaa erinomaista pitoa ja ajomukavuutta erilaisissa olosuhteissa. Rengas on suunniteltu erityisesti keskiluokan ja suurten henkilöautojen tarpeisiin, ja se sopii erinomaisesti niin kaupunkiajoon kuin pidemmillekin matkoille.

Renkaassa hyödynnetään kumiseosta ja pintakuvioinnin suunnittelua, mikä takaa erinomaisen pidon sekä märällä että kuivalla tiellä. Renkaan kulutuspinta on suunniteltu kestämään pitkään, mikä lisää sen taloudellisuutta ja käyttöikää.

Barum Bravuris 5HM tarjoaa myös hyvän ajomukavuuden ja hiljaisuuden. Lisäksi renkaassa on hyvä vesiliirron vastustuskyky, mikä parantaa turvallisuutta sateisissa olosuhteissa.

 

Barum Bravuris 5HM

Korkea kilometrisuorite

Uuden polymeeriteknologian, innovatiivisten keskiripojen, poikittaisurien ja lamellien ansiosta rengas rullaa pehmeästi, kuluu tasaisesti ja tarjoaa paljon ajokilometrejä.

Luotettavaa suorituskykyä

Suljetut olka-alueet ja patentoidut lukkiutuvat lamellit parantavat kuvion jäykkyyttä, jotka johtavat parempaan pitoon ja ohjaustuntumaan.

Matala vierintävastus

Parantuneen kumiseoksen ja pintamallin ansiosta Barum Bravuris 5HM:n vierinvastusta on saatu entistäkin pienemmäksi.

Visa Mastercard American Express
Eurocard Mastercard Diners Club International Visa Electron