Pirelli on mukana partnerina yli 230 moottoriurheilun mestaruuskilpailussa. Pirelli tuo samaa luotettuutta, urheilullisuutta ja turvallisuutta myös kuluttajille arkiajoon ajoon. Rengasnuoralta saat Pirellin kesärenkaat sekä talvirenkaat laajalla saatavuudella useisiin eri automalleihin sekä moottoripyöriin. Tervetuloa hankkimaan omat pirelli renkaat ajoneuvoosi meiltä.

Pirelli kesärenkaat

Pirelli talvirenkaat


Pirelli Winter Ice Zero 2

Uuden sukupolven nastarengas premium, prestige ja maastoautoluokkiin. Ice Zero 2 on suunniteltu tuomaan turvallisuutta, suorituskykyä ja matalan äänitason talviajoon. Uudeista Ice Zero 2 nastarenkaasta on saatavana kaksi versiota.

  • Ice Zero 2, joka on kehitetty uusia ja tulevia henkilöautoja varten.
  • Scorpion Ice Zero 2, joka on kehitetty erityisesti nykyaikaisiin maastoautoihin.

Katso tarkemmat tiedot


Pirelli Ice Zero

Ice Zero on kehitetty lisäämään pitoa jäällä äärimmäisissä talviolosuhteissa, ja samaan aikaan tarjoamaan turvallisuutta, hallintaa ja suorituskykyä kaikissa ajo-olosuhteissa. Pirelli Ice Zero tarjoaa laajan valikoima kokoja kaupunkiautoista urheiluautoihin ja maastoautoihin. Ice Zero on talvirengastestivoittaja edellisiltä vuosilta.

Katso tarkemmat tiedot


Pirelli Ice Zero FR

Ihanteellinen valinta pohjoismaisissa olosuhteissa ajaville, jotka vaativat renkaalta pitoa ja luotettavuutta ajomukavuudesta tinkimättä. Pirelli Ice Zero FR on kitkarengas-vaihtoehto Pirelli Ice Zero perheessä, joka tarjoaa luokkansa parasta hallintaa. Rengas on erityisesti kehitetty kaupunki / keskiluokan autoihin, suurempiin premium-autoihin ja maastoautoihin.

Katso tarkemmat tiedot

Tervetuloa myymäläämme turvallisille rengaskaupoille.

Rengasnuora Oy
Seppäläntie 1
40320 Jyväskylä

020 740 1460
myynti@rengasnuora.fi

Visa Mastercard American Express
Eurocard Mastercard Diners Club International Visa Electron