Pyörän suuntaus

HOFMANN Geolainer 680 3D

HOFMANN 3D-suuntauslaitteet ainutlaatuiset ominaisuudet mahdollistavat säätö- ja vianhakumahdollisuuksia, joita on erittäin hankalaa, ellei jopa mahdotonta tehdä perinteisillä suuntauslaitteilla.

Perinteinen mittaustapa on edellyttänyt akseleiden nostamista, vanteenheiton kompensoinnin ja jousituksen heiluttamista luotettavien mittaustuloksien saamiseksi.

HOFMANN Geoliner 680 3D-suuntauslaitteessa ei ole elektronisia mittapäitä. Pyöriin asennetaan komposiittirakenteiset kohdelevyt, jotka eivät sisällä mitään elektroniikkaa. Kohdelevyjen ja suuntauslaitteen välillä ei tarvita mitään johtimia. Tarkat kamerat tunnistavat pyöriin kiinnitetyt kohdelevyt. Pro 32-suuntausohjelma käyttää kolmiulotteista mallinnusta kunkin pyörän asentokulman laskemiseen. Ajoneuvon nostaminen ja jousituksen heiluttaminen ei ole tarpeellista tarkan mittauksen suorittamiseksi, ellei ajoneuvon valmistaja sitä edellytä. Reaaliaikaiset mittaustulokset mahdollistavat tarkan vianhaun ongelmatilanteissa.

Hinta pyörän suuntaukselle on 86 €. Sisältää 30 min suuntausaikaa. Tämän jälkeen veloitamme työstä tuntiveloituksen tehdyn työn mukaan.

Emme suuntaa Tesla merkkisiä autoja.

Varaa aika

Varaa aika pyörän suuntaukselle, joko soittamalla 020 740 1460 tai alla olevalla lomakkeella. Sovitaan yhdessä aika milloin pyörän suuntaus tehdään.

Pyörän suuntaus

Visa Mastercard American Express
Eurocard Mastercard Diners Club International Visa Electron