Rengashotelli on turvallinen ja helppo ratkaisu renkaiden säilytykseen vain 55 €/sesonki!

Mikäli haluat päästä helpolla renkaiden vaihdossa ja säilytyksessä, jätä renkaasi meille säilöön. Varastoimme renkaasi, tarkastamme niiden kunnon ja olemme sinuun yhteydessä mikäli vaihdon tarvetta ilmenee. Sinun ei tarvitse miettiä millä tavoin auto nostetaan turvallisesti, ovatko työkalut oikeat ja kunnossa, millaiset ilmanpaineet autosi tarvitsee ja missä ne voisi luotettavasti tarkastaa, eikä tietenkään nostella raskaita pyöriä varastosta autolle ja takaisin – pyörien pesukin jää meidän huoleksi. Voisiko rengashuolto olla tämän helpompaa. Säilytyksen hintaan lisätään tarvittava allevaihdon hinta 35-45 €/sarja. Tarkemmat autokohtaiset hinnat löydän työhinnastostamme tästä linkistä.

Rengashotellimme asiakkaat voivat varata ajan renkaanvaihtoon myös internetin kautta!

Varaa aikasi tästä.

Saat varattua ajan myös numerosta 020 740 1460 tai sähköpostilla myynti@rengasnuora.fi

Tilaa rengashotelli

Tilaa rengashotelli, joko soittamalla 020 740 1460 tai alla olevalla lomakkeella. Sovitaan yhdessä aika milloin otetaan rengashotelli sinulle käyttöön.

Miksi valita Rengasnuoran Rengashotelli?

Turvallisuus: Rengashotellissamme renkaasi säilytetään asianmukaisissa olosuhteissa, jotta ne pysyvät hyvässä kunnossa pidempään. Tilamme ovat vakuutettuja, turvallisia ja valvottuja, joten voit luottaa renkaiden säilytyksen olevan meidän huolellisissa käsissämme.
Helppous: Unohda renkaiden raahaaminen kellarista tai autotallista! Rengashotellipalvelumme sisältää renkaiden pesun ja tarkastuksen. Allevaihto veloitetaan voimassa olevan hinnaston mukaan. Sinun tarvitsee vain varata aika renkaiden vaihtoon ja me huolehdimme lopusta!
Tilan säästö: Ei enää sotkuisia autotalleja tai kellarikomeroita täynnä renkaita! Rengashotellimme vapauttaa tilaa kotona ja auttaa sinua järjestämään arkesi paremmin.
Asiantunteva palvelu: Rengasnuoran ammattilaiset tarkastavat renkaasi säännöllisesti ja ilmoittavat sinulle, jos on aika hankkia uudet renkaat. Näin voit olla varma, että ajat aina turvallisilla renkailla.
Järkevät hinnat: Tarjoamme kilpailukykyisen hinnan vain 55 €/sesonki + allevaihto (35-45€/auto) ja joustavat maksuvaihtoehdot. Säästä rahaa ja aikaa valitsemalla Rengasnuoran Rengashotelli!

Muista myös, että taloyhtiön varastossa ei usein saa säilyttää ajoneuvon renkaita.

  • Renkaat ovat helposti syttyviä: Renkaat on valmistettu kumista, joka on öljypohjainen materiaali. Tämä tekee renkaista helposti syttyviä ja voimakkaita palonlähteitä, jos ne altistuvat kuumuudelle tai avotulelle.
  • Palon leviäminen: Renkaat voivat nopeasti levittää tulta rakennuksessa, varsinkin jos ne ovat lähellä muita palavaa materiaalia sisältäviä esineitä. Renkaiden polttaminen tuottaa myös runsaasti savua ja myrkyllisiä kaasuja, kuten hiilimonoksidia ja syaanivetyä, jotka voivat aiheuttaa vakavia terveysriskejä ja heikentää näkyvyyttä.
  • Palon sammuttaminen: Renkaiden palaminen voi olla vaikeasti hallittavaa ja sammutettavaa. Palavat renkaat voivat aiheuttaa erittäin korkeita lämpötiloja, ja niiden sammuttaminen vaatii erityisiä sammutusmenetelmiä ja -aineita, kuten vaahtoa tai jauhetta.

Varaa paikkasi Rengasnuoran Rengashotellista jo tänään ja nauti renkaiden säilytyksen tuomasta helppoudesta ja turvallisuudesta.

Tervetuloa Rengasnuoran asiakkaaksi – me huolehdimme renkaistasi!

Visa Mastercard American Express
Eurocard Mastercard Diners Club International Visa Electron