Kun tarvitset turvaa tiellä!

Ennenkokematon käsiteltävyys märällä ja kuivalla tiellä. Pääset nauttimaan turvallisuudesta ja mukavuudesta riippumatta siitä, minkä käyttövoiman valitset.
Voit luottaa turvalliseen jarrutukseen heti alusta alkaen RedChili-seoksemme ansiosta.

Katso EU:n rengasmerkinnät Continental renkaista
Katso muut Continental mallit

Käsiteltävyys kaikissa olosuhteissa.

Koska sääolosuhteiden ei pitäisi koskaan vaikuttaa turvallisuutesi ja ajomukavuutesi tasoon, suunnittelimme renkaan, joka mahdollistaa tarkan käsiteltävyyden märällä ja kuivalla tiellä. Mukautuvan kuvioteknologian ansiosta tämä rengas voi viedä sinut minne tahansa poistumatta mukavuusalueeltasi.

Mukavuus ja turvallisuus kohtaavat, valitsitpa minkä tahansa käyttövoiman.

Halusitpa sitten viedä perheesi kesäiselle automatkalle farmarilla tai vain nauttia ajamisesta sähköautolla, PremiumContact 7 tarjoaa erinomaista mukavuutta, luotettavaa turvallisuutta ja paremman kilometrisuoriteen ajoneuvosta riippumatta. Koska mielestämme ensiluokkaisen ajokokemuksen ei pitäisi riippua siitä, minkä tyyppisellä autolla ajat.

Ei tarvetta alkulämmittelylle.

”Jokainen juoksija tarvitsee ensin kunnon lämmittelyn!” Olemme kaikki kuulleet tämän lauseen urheilussa. Mutta jokaisessa säännössä on poikkeus. PremiumContact 7:n uuden RedChili-seoksen ansiosta voit jättää lämmittelyvaiheen väliin ja mahdollistaa turvallisen jarrutuksen heti alusta alkaen. On aika kokea rengas, joka on valmis ennen sinua.

Continental PremiumContact 7

Visa Mastercard American Express
Eurocard Mastercard Diners Club International Visa Electron