Nokian Hakka Blue 3

Kevään 2022 uutuus Hakka Blue 3 tarjoaa turvallisuutta ja ajomukavuutta tilanteisiin, joissa niitä eniten tarvitaan. Uuden sukupolven Hakka Blue 3 -kesärengas on suunniteltu pohjoisen vaihteleviin olosuhteisiin. Siinä on yhdistetty märkien teiden turvallisuus sekä luotettava ja hiljainen vierintä. EU-rengasmerkinnässä renkaan märkäpitoluokka on A eli paras mahdollinen. Rengas on suunniteltu tehokkaisiin keskikokoisiin henkilöautoihin ja urheilullisiin perheautoihin. Kattavasta kokovalikoimasta löytyy sopiva rengas myös uusimpiin hybrideihin ja sähköautoihin.

  • Nauti mukavasti ja hiljaisesta ajosta Suomen karkeilla teillä

Vältä vesiliirto ja nauti ajotuntumasta

Pohjoisiin olosuhteisiin suunniteltu Hakka Blue 3 pysähtyy tarkasti ja estää tehokkaasti pelätyn vesiliirron. Dry Touch 3.0 – konsepti takaa oivallisen käsittelytuntuman, kun sadekuuro yllättää tai huippu ominaisuuksia tarvitaan nopeissa kaarteissa. Hakka Blue 3 säilyttää ominaisuutensa kuluneenakin.

Turvallinen kumppani keväästä syksyyn

Kesärenkaiden on toimittava turvallisesti ja luotettavasti aikaisesta keväästä aina myöhäiseen syksyyn. Hakka Blue 3:n uusi Cool Blue Hybvrid -pintasekoitus mukautuu lämpötilan muutoksiin ja pysyy joustavana ja pitävänä läpötilan laskiessakin. Kumiseos kestää hyvin kulutusta ja karkeiden tienpintojen rasitusta

Hiljainen ja mukava

Hakka Blue 3:n pntakuviossa hyödynnetty Silent MultiZone Design sekä kuviopalojen optimaalinen jakautuminen vaikuttavat erityisesti äänitasoon. Häiritsevät melupiikit on poistettu mikä tekee ajamisesta mukavaa ja hiljaista etenkin karhealla asfaltilla.

 

Nokian Hakka Blue 3 - UUTUUS!

Myös muita kokoja saatavana!

Löydä sopivat Nokian kesärenkaat autoosi

Visa Mastercard American Express
Eurocard Mastercard Diners Club International Visa Electron