Säähän ei voi vaikuttaa, mutta siihen voit valmistautua.

Nauti uudesta mukautuvasta kulutuspinnan muotoilusta, joka takaa tasaisen ja mukavan ajokokemuksen varhaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn.

Koe lisääntynyt tehokkuus edistyksellisen materiaali- ja kulutuspintateknologian ansiosta.

Paremman käsiteltävyyden ja jarrutuksen ansiosta voit tuntea olosi turvalliseksi haastavissa sääolosuhteissa.

EV-yhteensopivuusmerkki vahvistaa, että rengas täyttää sähköajoneuvojen sekä poltto- tai hybridimoottorilla varustettujen autojen vaatimukset.

 

Continental AllSeasonContact 2

Continental AllSeason 2 soralla

Continental ASC2 kestää

Kun mikään ei kestä ikuisesti, tämä rengas kestää kauemmin.

AllSeasonContact 2 on valmistettu edistyksellisistä materiaaleista ja sen parannettu kuviomuotoilu vähentää kitkaa. Tämä ei johda ainoastaan vähäisempään kulumiseen, vaan antaa renkaalle pidemmän käyttöiän ja pienemmän vierinvastuksen, mikä on avainasemassa polttoaineenkulutuksen minimoimisessa ja toimintasäteen pidentämisessä.

Kun vuodenajat tekevät mitä haluavat, tämä rengas tekee mitä haluat.

Et voi hallita säätä. Mutta voit olla valmistautunut. Uuden ja parannetun seosteknologiansa ansiosta AllSeasonContact 2 pysyy tasaisena kaikissa lämpötiloissa ja tarjoaa paremman pidon vuodenajasta riippumatta sekä äärimmäistä ajovarmuutta ja turvallisuutta aina aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn.

Continental ASC2 turvallisuus

Continental ASC2 ajamisen mukavuus

Kun sää muuttuu, ajokokemuksesi pysyy tasaisena.

Innovatiivisen C-kuviopala teknologian ansiosta mukautuva kulutuspintamallimme antaa AllSeasonContact 2 -renkaille suuremman jäykkyyden. Sen avoimet olka-alueet auttavat kuljettamaan veden pois renkaasta. Tämä tarkoittaa parempaa käsiteltävyyttä kaarteissa ja tasaisempaa ajokokemusta suorilla teillä, jolloin ajokokemus on miellyttävämpi joka säällä.

Syksyinen tie
Visa Mastercard American Express
Eurocard Mastercard Diners Club International Visa Electron