TALVEN 2024-2025 UUTUUS ON SAAPUNUT!

Continental VikingContact 8 kitkarengas uutuus saapuu markkinoille syksyllä 2024.

VikingContact 8 edeltäjä on ollut monien testien voittaja ja testimenestyjä jo vuosien ajan. Huippuluokan kitkarengas, joka on suunniteltu tarjoamaan erinomaista suorituskykyä vaativissa talviolosuhteissa. Tämä rengas on suunniteltu erityisesti Pohjoismaiden vaihteleviin talviolosuhteisiin, tarjoten kuljettajille luotettavaa pitoa ja turvallisuutta lumisilla, jäisillä ja märillä teillä.

Continental VikingContact 8:n keskeinen ominaisuus on sen innovatiivinen kumiseos, joka on suunniteltu tarjoamaan erinomaista pitoa ja joustavuutta myös äärimmäisen kylmissä lämpötiloissa. Tämä mahdollistaa hyvän pidon niin lumessa kuin jäälläkin, mikä parantaa ajoturvallisuutta ja hallittavuutta vaikeissa sääolosuhteissa.

Continental on integroinut VikingContact 8 -renkaaseen myös useita innovatiivisia teknologioita, kuten ainutlaatuisen lamellirakenteen, joka parantaa renkaan pitoa ja ajovakautta erilaisilla pinnoilla. Lisäksi renkaassa on optimoitu kulutuspinnan muotoilu ja urasyvyys, mikä parantaa vesiliirron vastustuskykyä ja vedenpoistoa, pitäen ajoneuvon hallinnan optimaalisena myös märillä teillä syksyn ja talven aikana.

VikingContact 8 on suunniteltu tarjoamaan pitkää käyttöikää ja alhaisen vierintävastuksen, mikä säästää polttoainetta ja vähentää ympäristövaikutuksia. Renkaan kestävä rakenne ja laadukkaat materiaalit takaavat sen suorituskyvyn säilymisen pitkään, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan vaativiin talviolosuhteisiin niin yksityisille kuljettajille kuin ammattikäyttöönkin.

 

Kohtaa talven monet kasvot turvallisesti

VikingContact 8 on suunniteltu toimimaan turvallisesti riippumatta siitä, millaisen haasteen se kohtaa – olipa kyseessä sitten vesi, jää, loska, lumi tai niiden yhdistelmä. Tämä on mahdollista huippu teknologioiden ansiosta, joiden avulla on luotu kulutuspintakuvio, joka toimii kaikissa talviolosuhteissa. Lisäksi uusin pohjoismaisiin olosuhteisiin tehdyt kumiseokset takaavat renkaan toiminnan kaikissa eri olosuhteissa.

Energiatehokkaampi kuin koskaan aiemmin

VikingContact 8:n vankka ja energiatehokas rakenne mahdollistaa pidemmän ajosuoritteen yhdellä tankilla tai latauskerralla johtuen sen alhaisesta vierintävastuksesta. Tätä tukee myös seuraavan sukupolven kulutuspintaseoksemme, joka varmistaa renkaan pienemmän muodonmuutoksen ja vähentää huomattavasti energianhukkaa.

Nauti hiljaisista ajohetkistä

VikingContact 8 tarjoaa erinomaisen ajomukavuuden. Koe alhaisempi melu, joka on saavutettu parannetulla kuviokonseptilla. Kuvio on optimoitu renkaan jalanjäljen ja sivu-urien välisen vuorovaikutuksen suhteen, jolloin melutaso on alhaisempi kaikilla nopeuksilla ja EU-rengasmerkinnän meluluokitus on ”A” kaikissa rengaskokoluokissa.

Visa Mastercard American Express
Eurocard Mastercard Diners Club International Visa Electron