Nokian Hakka Black 3

Nokian Tyres Hakka Black 3 vakuuttaa täsmällisellä ajotuntumalla, ensiluokkaisella pidolla ja alhaisella äänitasolla. Nauti varmasta pidosta jyrkissä kaarteissa, kuumalla asvaltilla ja märällä tiellä piiskaavan sateen jälkeen. Tunne ja aisti alhainen äänitaso. Märkäpito on EU-merkkinnän parhaassa A-luokassa. Hakka Black 3 on suunniteltu urheilullisiin ja suorituskykyisiin henkilöautoihin. Se sopii erinomaisesti myös sähköautoihin ja hybrideihin.

  • Nauti tarkasta ja vakaasta hallinnasta
  • Erinomainen märkäpito keväästä syksyyn
  • Hiljaisempi karkeammallakin tiellä

Vakaa ja tarkka ajotuntuma

Dynamic Grip 3.0 -konseptissa yhdistyy urien ja palakuvioinnin tietokoneoptimoitu design sekä Adaptive Control -kumisekoitus, joka takaa ainutlaatuisen pidon vaihtelevissa sääolosuhteissa. Rengas tarjoaa erinomaisen pidon, reagoi välittömästi ohjausliikkeisiin ja mukautuu tienpinnan epätasaisuuksiin.

Turvallinen kumppani keväästä syksyyn

Nopeasti vaihtelevat kesäkelit ja epätasaiset tienpinnat asettavat haasteita autoilijalle. Uusi Hakka Black 3 -kesärengas taitaa kaikki pohjoisen kesän ulottuvuudet keväästä syksyyn. Uuden sukupolven Adaptive Control -kumisekoitus takaa turvallisuuden äärimmäisissä olosuhteissa ja mukautuu tarkasti lämpötilamuutoksiin. Keskialueen ripoihin muotoillut salamaurat varastoivat vettä ja kiihdyttävät sen virtausta. Innovaatio torjuu vaarallista vesiliirtoa äkillisissä sadekuuroissa.

Hiljainen ja miellyttävä jopa karkeilla teillä

Lisääntynyt ajomukavuus on Hakka -kesärengasperheen tyypillinen ominaisuus. Silent MultiZone -designin palakuviointi renkaan ulko- ja sisäolkapäällä ja keskialueella takaa miellyttävän äänitason. Se takaa äänitason, joka on huomattavasti, jopa 1 dB, alhaisempi tasaisella asfaltilla verrattuna Hakka Black 2 -renkaaseen ja myös alhaisempi kuin kilpailijoiden premium-renkailla. Äänitaso on merkkittävästi alhaisempi karkealla asfaltilla ja kuoppaisilla teillä.

 

Nokian Hakka Black 3

Myös muita kokoja saatavana!

Löydä sopivat Nokian kesärenkaat autoosi

Visa Mastercard American Express
Eurocard Mastercard Diners Club International Visa Electron