Työhinnasto

Työhinnasto vuodelle 2024

Pesut

Pesemme autosi huolellisesti käsin laadukkailla aineilla, jotka suojaavat maalipintaa pitkään.

Pyörän suuntaus

HOFMANN 3D-suuntauslaitteet ainutlaatuiset ominaisuudet mahdollistavat säätö- ja vianhakumahdollisuuksia, joita on erittäin hankalaa, ellei jopa mahdotonta tehdä perinteisillä suuntauslaitteilla.

Ilmastointilaitteen huolto

Ilmastointilaite tulee huoltaa säännöllisesti. Suosittelemme jokavuotista ilmastointihuoltoa tai maksimissaan 2 vuoden välein.

Rengashotelli

Rengashotelli on turvallinen ja helppo ratkaisu renkaiden säilytykseen vain 55 €/sesonki!

Mikäli haluat päästä helpolla renkaiden vaihdossa ja säilytyksessä, jätä renkaasi meille säilöön. Varastoimme renkaasi, tarkastamme niiden kunnon ja olemme sinuun yhteydessä mikäli vaihdon tarvetta ilmenee. Sinun ei tarvitse miettiä millä tavoin auto nostetaan turvallisesti, ovatko työkalut oikeat ja kunnossa, millaiset ilmanpaineet autosi tarvitsee ja missä ne voisi luotettavasti tarkastaa, eikä tietenkään nostella raskaita pyöriä varastosta autolle ja takaisin – pyörien pesukin jää meidän huoleksi. Voisiko rengashuolto olla tämän helpompaa.

Myynti

Asiantunteva myyntitiimimme takaa, että saat autoosi juuri sellaiset renkaat, jotka vastaavat tarvettasi. Käytössämme on laaja toimittajaverkosto Suomessa, Skandinaviassa sekä Keski-Euroopassa. Tämä yhdistelmä mahdollistaa monipuolisen merkkivalikoiman.

Rahoitus

Rahoitus on helppo ja järkevä tapa maksaa renkaat, vanteet ja muut palvelumme! Tee rahoitushakemus helposti netissä.

Renkaiden kierrätys

Käytettyjen renkaiden järjestelmällinen kierrätys aloitettiin Suomessa vuonna 1996. Taustalla on valtioneuvoston päätös, joka velvoittaa renkaan tuottajan huolehtimaan siitä, että käytöstä poistetut renkaat päätyvät hyötykäyttöön. Lisäksi päätöksessä asetettiin velvoite, että vuoteen 2000 mennessä 90 % käytöstä poistetuista renkaista on kierrätettävä – tämä tavoite on toteutunut.

Asennuspalvelu

Asennustyöllämme on aikatakuu. Laitteistoamme uusitaan jatkuvasti, jotta voisimme vastata nykyaikaisten autojen ja renkaiden asettamiin haasteisiin työn vaativuudessa.

Rengaspaineiden valvontajärjestemä (TPMS)

Käytössämme on laadukas CUB TPMS (Tire Pressure Monitoring System) -järjestelmä, eli automaattinen rengaspaineen valvontajärjestelmä, jolla varmistetaan oikeat ilmanpaineet kaikkiin ajo-olosuhteisiin.

Huoltoleasing-autot

Meillä voit vaihdattaa renkaasi ja jättää kesä-/talvirenkaasi säilytykseen. Teemme renkaisiin kuntotarkastukset ja hoidamme renkaiden uusintoihin tarvittavat luvat leasingyhtiöiltä. Sinun tarvitsee vain ajaa liikkeesemme ja me huolehdimme, että ajosi on rekaiden puolesta turvallista.

Visa Mastercard American Express
Eurocard Mastercard Diners Club International Visa Electron