HUOM! FlexStud kuminasta on korvattu alumiininastalla 4/2020 alkaen. Kuminastan tuotekehitys jatkunee…

Continental IceContact 3 Conti FlexStud – tervetuloa talviajon vallankumous!

IceContact™ 3 Conti FlexStud™ vie nastarenkaat ja talviautoilun täysin uudelle tasolle.

  • Täysin uudenlainen nastarengas – henkilöautoihin ja SUV:hin.
  • Erinomainen pito jäällä – vallankumoukselliseen talviajokokemukseen.
  • Huomattavasti paremmat käsittelyominaisuudet märillä, loskaisilla ja lumisilla teillä.
  • Maksimaalinen suorituskyky renkaan koko elinkaaren ajan.
17” ja isommat vallankumouksellisella ContiFlexStud™ -teknologialla.

 

Fantastinen jääpito – vallankumoukselliseen talviajokokemukseen. IceContact™ 3:n ainutlaatuinen nastakonsepti tuo uuden ulottuvuuden talviajoon. Kahden nastatyypin yhdistelmä ja niiden innovatiivinen sijoittelu tarjoavat vertaansa vailla olevat pito-ominaisuudet, äärimmäisen turvalliset käsittelyominaisuudet sekä lyhyemmät jarrutusmatkat.

Huomattavasti paremmat käsittelyominaisuudet märillä, loskaisilla ja lumisilla teillä. Kehittynyt uran kuviointi johtaa vettä ja loskaa pois kulutuspinnan keskiosasta, joka saa aikaan täydellisen kontaktin tiehen, ja vähentää näin vesi- ja loskaliirron riskejä.

Maksimaalinen suorituskyky renkaan koko elinkaaren ajan. Continentalin pitkä kokemus nastarenkaiden kehityksessä on johtanut ainutlaatuiseen ja patentoituun nastojen kiinnitystapaan. Kiinnitysprosessin ansioista renkaan suorituskyky ja turvallisuus on maksimaalisella tasolla renkaan koko elinkaaren ajan.

IceContact 3 Flexstud nastarengas

 

IceContact 3 Flexstud nastarengas

nastarengas hyvä pito jäällä

Erinomainen pito jäällä.

Tienpintaa mukailevan Conti FlexStud -nastan joustavan kumirungon ansiosta kovametallipiikki tunkeutuu jäähän paremmin. Tästä johtuen auton voimansiirto kasvaa ja pito jäällä paranee merkittävästi, jopa 7 %.

Hiljaisempi ajomukavuus.

Perinteisillä nastarenkailla ajettaessa kuuluu aina paljon ääntä. Se voi vähentää sekä sinun, että matkustajiesi ajomukavuutta. Kun käytössä on Conti FlexStud, nastojen aikaansaamat auton sisäiset melutasot laskevat. Nastarungon kehittyneen kumikotelon ansiosta tienpintaan hankautuu vähemmän metallia – jolloin myös ääni vaimenee. Voimme hyvillä mielin sanoa, että luvassa on mukavin nastarenkailla ajo, minkä olet koskaan kokenut.

flexstud nastarengas hiljainen ajo

flexstud nastarengas kuminasta

Kuluttaa vähemmän tietä.

IceContact 3 Conti FlexStud -nastan ulkoinen kumirunko mukailee tienpintaa. Tämä on mullistava tekijä, sillä tienpinta ei ole koskaan täysin tasainen; muut nastatyypit runtelevat päällystettyä tietä ja vaurioittavat sitä. Vertailun vuoksi voidaan todeta, että Conti FlexStud -nastojen kumirunko aiheuttaa vähemmän tienpinnan kulumia, sillä ne vaimentavat metallipiikin vaikutukset jo alkukättelyssä. Testimme osoittavat, että tien kuluminen vähenee jopa 20 prosenttia.

Pidempikestoinen suorituskyky koko käyttöiän ajan.

Conti FlexStud -nastojen radikaali uusi muoto tarjoaa vielä yhden edun: erinomainen kulumistehokkuus, joka vastaa renkaan täyttä käyttöikää. Nastan kumirunko kuluu samaa vauhtia renkaan kulutuspinnan kanssa. Tämän ansiosta nasta säilyttää piikin tehokkuuden, mikä tarjoaa paremman ajoturvallisuuden renkaan koko käyttöiän ajan.

hyvät ja kestävät nastarenkaat flexstud nasta

IceContact 3 Flextud nasta nastarengas
Visa Mastercard American Express
Eurocard Mastercard Diners Club International Visa Electron