Julkaistu 17 huhtikuun, 2023

Rengasnuora Oy kasvaa ja laajentaa – perheyritys avaa uuden rengashotellin Seppälään ja palaa juurilleen

Renkaiden erikoisliike Rengasnuora Oy kasvaa merkittävästi, kun perheyritys avasi uuden rengashotellin pääsiäistä edeltävällä viikolla Jyväskylän Seppälään. Laajeneva rengashotelli avautui viereiselle tontille tuttuun rakennukseen, jossa yrittäjät toisessa polvessa, Jarmo ja Janne Nuora, ovat aloittaneet rengasuransa 40 vuotta sitten.

Rengasnuoran laajentuva rengashotelli tarjoaa asiakkaille lisää tilaa sekä entistä paremmat mahdollisuudet hoitaa asiat vaivattomasti, helposti ja nopeasti. Laajemmat tilat mahdollistavat esimerkiksi isompien autojen ja ajoneuvoyhdistelmien ottamisen halliin sekä isompien renkaiden säilyttämisen.

– Laajennukselle on tarvetta myös siksi, että tämän vuoden aikana uusimme pyörän suuntauksen mittalaitteiston modernimmaksi palvelemaan nykyistä autokantaa. Kasvumme myötä on ilo saada palvella asiakkaitamme nyt vieläkin paremmin rengasasioissa, kertoo Rengasnuora Oy:n toimitusjohtaja Jarmo Nuora.

– Rengasala kehittyy koko ajan, ja on nähtävissä, että rengashotellien kysyntä tulee kasvamaan. Renkaiden koko tulee suurenemaan autokannan muuttumisen myötä, ja asiakkaiden säilytystilat tuppaavat siinä jäämään pieneksi. Samalla autojen tekniikka muuttuu, jolloin tarve palveluille kasvaa, jatkaa myyntipäällikkö Janne Nuora.

Visa Mastercard American Express
Eurocard Mastercard Diners Club International Visa Electron