Nokian
Hakkapeliitta 10

Katso hinnat

Mielenrauhaa pohjoiseen talveen

Uusi Nokian Hakkapelitta 10 -nastarengas tuo äärimmäistä turvallisuutta tilanteissa, joissa sitä eniten tarvitaan. Nokian Hakkapeliitta 10 on innovatiivinen yhdistelmä ylivertaista talvipitoa, ajomukavuutta ja ympäristöystävällisyyttä sekä tarjoaa seuraavan sukupolven turvallisuutta. Nokian Renkaiden tuplanastateknologia tuo huippuluokan turvallisuutta jäällä ja lumella, sillä keskialueen nastat parantavat kiihdytys- ja jarrutuspitoa ja olkapääalueiden nastat maksimoivat pidon mutkissa ja kaistanvaihdoissa.

  • Äärimmäistä turvallisuutta – Ylivoimainen pito jäällä ja lumella.
  • Vakaa ja tarkka ajettavuus, myös paljailla teillä.
  • Maksimaalista ajomukavuutta, miellyttävä äänitaso
  • Enemmän ajokilometrejä ja alhainen polttoaineenkulutus.

 

Continental
IceContact3

Katso hinnat

Testimenestyjä!

Täysin uudenlainen nastarengas – henkilöautoihin ja SUV:hin

  • Fantastinen pito jäällä – vallankumoukselliseen talviajokokemukseen.
  • Huomattavasti paremmat käsittelyominaisuudet märillä, loskaisilla ja lumisilla teillä.
  • Maksimaalinen suorituskyky renkaan koko elinkaaren ajan.

Katso tarkemmat tiedot renkaasta

 

Good Year
Arctic 2

Katso hinnat

Jäätävää jarrutuspitoa

Hiljainen ja mukava nastallinen talvirengas, jonka ominaisuuksista ei ole tingitty. Ajomukavuus on omaa luokkaansa ja rengas toimii niin jäisellä kuin kuovalllakin tienpinnalla.

Suorituskyky säilyy hyvänä koko renkaan käyttöiän. Leveämmät urat ja suurempi lamellitiheys sekä olkaalueiden syvät lumiurat takaavat paremman pureutumisen lumeen ja paremman pidon kaikissa lumisissa olosuhteissa.

 

Toyo
Ice-Freezer

Katso hinnat

Peruspitoa kohtuuhinnalla.

Tämä keskihintainen tuttavuus on tehty talviautoilijan kukkarolle. Edullinen nastarengas uutuutemme on toimiva ratkaisu autoon kuin autoon.

Toyo Ice-Freezer renkaiden nastat on sijoiteltu siten, että koko kulutuspinnan alalle muodostuu 28 nastariviä. Tämä varmistaa tasaisen pidon jäällä kaikissa tilanteissa.

 

Nokian
Hakkapeliitta R5

Katso hinnat

Puhtaasti turvallinen

Uusi Hakkapeliitta R5 on kitkarengas henkilöautoihin. Se varmistaa tinkimättömän pidon ja älykkäät ajo-ominaisuudet talven jokaisena päivänä.

Hakkapeliitta R5 on turvallisuutta puhtaimmassa muodossa: innovatiivinen yhdistelmä talvipitoa, hiljaisuutta ja ympäristöystävällisyyttä. Uuden Double Block Grip -muotoilun ansiosta pito ja ajokäytös ovat ylivertaset. Renkaan ainutlaatuiset Arctic Grip Crystals -hiukkaset puolestaan takaavat rengasluokan parhaan suorituskyvyn jäällä.

 

Continental
VikingContact7

Katso hinnat

Täydellinen ohjautuvuus kaikissa talviolosuhteissa

Uuden ympäristöystävällisen rypsiöljyyn pohjautuvan kumiseoksen ansiosta renkaalla on ylivoimaiset pito-ominaiuudet niin märällä, lumella kuin jäälläkin.

Pintakuvion optimaalisesti sijoitellut urat ja kuviopalat mahdollistavat erinomaisen loskan- ja vedonpoiston. Symmetriset pääurat muodostavat suoran kanavan renkaan keskelta veden ja loskan poistoon. Optimaalinen kuviopalojen ja urien suhde varmistaa suuren kontaktipinnan.

Suuri määrä eri kokoisia 3D-saippauksia ja tehokkaat tartuntakulmat parantavat pitoa ja jarrutusominaisuuksia jäisillä ja lumisilla teillä.

 

Voit etsiä myös sopivat renkaat ajoneuvoosi kymmenien tuotemerkkiemme joukosta.

Löydä sopivat renkaat ajoneuvoosi  Katso myös rahoitustarjouksemme

 

Visa Mastercard American Express
Eurocard Mastercard Diners Club International Visa Electron